Τι υποστηρίζει ο γνωστός youtuber που είχε στην κατοχή του “ροζ” βίντεο γυναικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα

Αρνείται τα πάντα ο κατηγορούμενος

Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται γνωστός youtuber, ο οποίος κατηγορείται πως είχε στην κατοχή του δεκάδες “ροζ” βίντεο από διάφορες γυναίκες.

Ο 30χρονος youtuber, που σύμφωνα με την καταγγελία απείλησε την κοπέλα πως σε περίπτωση που χωρίσουν θα φροντίσει να δουν τρίτα πρόσωπα “ροζ” βίντεο που συμμετέχει και η ίδια με ερωτικό περιεχόμενο, μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS και δίνει τη δική του εκδοχή.

«Όλο αυτό είναι για εκδίκηση»

«Όλο αυτό είναι ένα ψέμα εις βάρος μου που ειπώθηκε καθαρά για εκδίκηση. Με την κοπέλα που είναι στο βίντεο δεν είχα σχέση. Βρεθήκαμε και τραβήχτηκε ένα βίντεο από κοινού και υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν ότι είχε γνώση. Σήμερα με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε στα δικαστήρια. Δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση ότι την έχω εκβιάσει πως θα κυκλοφορήσω κάποιο δικό μας βίντεο από προσωπική στιγμή».

Ο διάσημος Youtuber από τη δική του πλευρά αρνείται τα πάντα. Όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS, η κοπέλα που προέβη σε καταγγελία δεν είχε ιδέα ότι βιντεοσκοπείται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Διαβάστε επίσης: Νέα υπόθεση revenge porn: Γνωστός youtuber είχε στην κατοχή του “ροζ” βίντεο από 85 διαφορετικές γυναίκες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χωρίς τη συναίνεσή της, εξεπλάγην όταν το άκουσε. Η αντίδρασή του ήταν ότι εάν χωρίσουμε θα δημοσιοποιήσω το βίντεο ή θα το στείλω σε άλλον».

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Επισκέφθηκε κοιμητήρια και γύρισε με σπασμένο όχημα - Της είχαν αρπάξει τις κάρτες της

Δεκάδες τα ροζ βίντεο στην κατοχή του

Σοκάρει ο αριθμός των βίντεο ερωτικού περιεχομένου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του 30χρονου, μετά από έρευνα της αστυνομίας. Ο Youtuber λέει στο LIVE NEWS πως ουδέποτε απείλησε κάποια κοπέλα που είχε δεσμό μαζί του, αλλά και ότι είχαν γνώση πως βιντεοσκοπούνται.

«Στα κινητά όλων των ανθρώπων υπάρχουν ερωτικά βίντεο. Η αστυνομία πήρε όλα μου τα αρχεία και μέσα σε αυτά έχω βίντεο από προσωπικές μου στιγμές. Τα βίντεο είναι ερωτικού περιεχομένου με σχέσεις που είχα παλαιότερα. Σε κάθε ένα από αυτά η τότε σχέσεις μου έδιναν τη συγκατάθεσή τους και ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές».

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει η δικαιοσύνη.

Χάκαρε το Instagram της

Σύμφωνα με την έρευνα, την περίοδο που δέχτηκε, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, τις απειλές, παραβιάστηκε και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, με τον χάκερ μάλιστα να της ζητάει 500 ευρώ για να μη δημοσιοποιήσει τα όσα είχε βρει στις συνομιλίες της.

Μέσα σε αυτές τις συνομιλίες, φαίνεται να υπήρχαν και κάποιες με τον Youtuber που κατηγορεί.

Η αρχική έρευνα έδειξε ότι ο χάκερ, που είναι φαρμακοποιός από τα βόρεια προάστια, δεν έχει κάποια σχέση με τον Youtuber, με τις έρευνες να συνεχίζονται και να εξετάζουν όλα τα ευρήματα.