Το “αντίο” του Αρη στον κυβερνήτη Ευστάθιο Τσιτλακίδη

Phantom Τσιτλακιδης

«Στάθη ζωντανός για πάντα ΑΡΕΙΑΝΟΣ…»

Μερικές λέξεις γεμάτες νόημα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook η ομάδα του Αρη, σαν “αντίο” στον 31χρονο κυβερνήτη του Phantom, Ευστάθιο Τσιτλακίδη, που έχασε τη ζωή του στην μοιραία συντριβή.

Συγκεκριμένα, ο Αρης έγραψε σε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία του Ευστάθιου Τσιτλαίδη την φράση: «Στάθη ζωντανός για πάντα ΑΡΕΙΑΝΟΣ…».

Η Πολεμική Αεροπορία θρηνεί από σήμερα το χαμό και του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom που συνετρίβη νοτίως της Ανδραβίδας, Ευστάθιο Τσιτλακίδη και το ίδιο κάνει και η οικογένεια του Άρη, της οποίας ήταν εκλεκτό μέλος.

Δείτε επίσης: Πτώση Phantom: Ποιος ήταν ο σμηναγός που σκοτώθηκε στην μοιραία πτήση

Με καταγωγή από τη Δράμα, αλλά μόνιμος κάτοικος Πάτρας ο Στάθης Τσιτλακίδης ήταν φανατικός οπαδός του Άρη, μέλος του ερασιτέχνη και όποτε του επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του παρακολουθούσε από κοντά τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Κιτρινόμαυρη" η Αριστοτέλους για τα 110α γενέθλια του Αρη (ΦΩΤΟ)

Να σημειωθεί πως η κηδεία του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Νευροκόπι, όπου θα παραστεί και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιβεβαίωση του θανάτου του

“Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο χειριστής της HAF είχε εκατοντάδες ώρες πτήσης και θεωρούνταν αρκετά έμπειρος, μιας και είχε λάβει μέρος σε πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και αποστολών της Πολεμικής Αεροπορίας”