Το όνειρο της Ρούλας Πισπιρίγκου να γίνει ιατροδικαστής και η πρόταση στον Γρηγόρη Λέων

Ολοένα και μεγαλύτερες είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών.

Εν αναμονή της κατάθεσής της, έρχονται στο φως και νέες πληροφορίες που προκαλούν αίσθηση. Η μία απ’ αυτές είναι ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εκμυστηρεύτηκε στη συζήτηση που είχε με ψυχολόγο πως το όνειρό της, ήταν να γίνει ιατροδικαστής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Το Πρωινό”, η 33χρονη στην προσπάθειά της να βρει ειδικούς που θα την υπερασπιστούν φέρεται να είχε προσεγγίσει ακόμη και τον Γρηγόρη Λέων. Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε, μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου, είχε απευθυνθεί αρκετές φορές στον πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας ώστε να την βοηθήσει ως τεχνικός σύμβουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Λέων είναι ένας από τους ειδικούς που εξαρχής έχουν εκφράσει την επιστημονική άποψή τους ότι οι θάνατοι των τριών κοριτσιών είναι δολοφονία.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γρηγόρος Λέων: “Ευτυχώς, δεν έχασε η επιστήμη”

Ο Γρηγόρης Λέων μίλησε στην ίδια εκπομπή και ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν την Ρούλα Πισπιρίγκου να του έχει κάνει πρόταση, τόνισε πως “δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δεχτώ οτιδήποτε για να πω κάτι που έρχεται ενάντια στην επιστημονική μου άποψη και ενάντια στις προσωπικές μου ηθικές αρχές”.

Πάντως, σχολιάζοντας την αποκάλυψη ότι επιθυμία της 33χρονης ήταν να γίνει ιατροδικαστής, ο Γρηγόρης Λέων είπε: “ευτυχώς, δεν έχασε η επιστήμη”.