Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση της 26χρονης Αγγελικής Πατσούρα

Πέραμα Αρτα Κορινθία Αλεξάνδρεια ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλονίκη, αστυνομικός τράπεζα Χαλκιδική Πέλλα Πατσούρα τροχαίο Ευελπίδων αστυνομικό αστυνομικός Κρήτη Πιερία Νέο Ηράκλειο

Την είδηση επιβεβαίωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Στην Αγγελική Πατσούρα που είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές ημέρες ανήκει η σορός που βρέθηκε σε αρδρευτικό κανάλι στον Ορχομενό με την αναζήτηση να λαμβάνει τέλος με τον πιο άσχημο τρόπο.

Για την τραγική κατάληξη στην αναζήτηση ενημέρωσε με ανακοίνωση το “Χαμόγελο του Παιδιού”: “Η αναζήτηση της 26χρονης Πατσούρα Αγγελικής δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρή σε αρδευτικό άβλακα της περιοχής. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Πατσούρα Αγγελική είχε εξαφανιστεί στις 31.07.2020, από την περιοχή του Ορχομενού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της στις 03.08.2020 και προχώρησε στης 04.08.2020 στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Πατσούρα Αγγελικής και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν”.

Διαβάστε επίσης  Εξαφάνιση 17χρονου από δομή φιλοξενίας στα Ιωάννινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *