Τραγωδία: Εντοπίστηκε νεκρός ο αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί

Την Δευτέρα 29 Μάϊου εντοπίστηκε νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί από τις 12 Μαΐου στα Ιωάννινα.

Ειδικότερα, η σορός του άνδρα, που υπηρετούσε σε Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Ιωαννίνων, βρέθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσα στα χωριά Μαζιά και Κρυόβρυση από κτηνοτρόφο, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής.

Η σορός του 52 χρόνου μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Από την έρευνα των αρχών σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κάποια ένδειξη εγκληματικής ενέργειας, ενώ την ημέρα της εξαφάνισης έφερε μαζί του τον ατομικό οπλισμό.

Διαβάστε επίσης  "Καμπάνα" 120000 ευρώ σε 69χρονη που πέταξε τέσσερα κουτάβια στα σκουπίδια

Την Παρασκευή 12 Μαΐου έφυγε από το σπίτι του στην πόλη των Ιωαννίνων προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι.

Καθώς η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε, ο ηλικιωμένος πατέρας του ανησύχησε και απευθύνθηκε στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του.

Η έρευνα ξεκίνησε άμεσα ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Φωτογραφία αρχείου