Τραγωδία στα Τέμπη: 12 τραυματίες στο νοσοκομείο – Πέντε νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Τραγωδία στα Τέμπη δυστύχημα τρένα Λάρισα

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Αυτή την ώρα, δώδεκα τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης. Απ’ αυτούς οι πέντε δίνουν μάχη σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: “Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς αυτήν κατάσταση”, λέει κοσμήτορας του ΑΠΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, έχοντας δίπλα του το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, καθώς η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Στο πλευρό του, έξω από την ΜΕΘ, βρίσκονται οι γονείς του, οι οποίοι ελπίζουν ότι η κατάσταση της υγείας του θα βελτιωθεί.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου παραμένουν για νοσηλεία η Δάφνη, η οποία φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και η Ανίσια, που φέρει κακώσεις στον θώρακα.

Διαβάστε επίσης  Βέροια: Τρισάγιο στη μνήμη των 21 μαθητών που σκοτώθηκαν το 2003 στα Τέμπη

Σε ΜΕΘ νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύονται ακόμη δύο τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δύο αποσωληνώθηκε. Στις απλές κλίνες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, νοσηλεύονται επτά άτομα, μεταξύ των οποίων δύο που μόλις χθες βγήκαν νικητές και εξήλθαν από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi