Τραγωδία στα Τέμπη: Αγρότης υπέβαλε μήνυση γιατί οι διασώστες πάτησαν το χωράφι του

Μετά και την φονική σύγκρουση των δύο τρένων και την τραγωδία στα Τέμπη ένας 90χρονος αγρότης υπέβαλε μήνυση.

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση και ζητάει να αποζημιωθεί, επειδή όπως υποστηρίζει, οι διασώστες που έσπευσαν στα Τέμπη μετά το δυστύχημα, πάτησαν στο χωράφι του και προκάλεσαν ζημιές. Το ποσό που ζητάει είναι 2.000 ευρώ, για να κάνει όπως αναφέρει τις απαραίτητες επισκευές. Το θύμα κυκλοφόρησε στη Λάρισα μέσα στο Σαββατοκύριακο και αρχικά οι περισσότεροι που δεν γνώριζαν, υπέθεσαν πως είναι fake. O αντιδήμαρχος Τεμπών όμως το επιβεβαίωσε και παρέπεμψε στην ελληνική δικαιοσύνη που θα κληθεί να ασχοληθεί και με αυτή την περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης, από το σημείο όπου έγινε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς όπως αναφέρει κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.

Κατά τις ίδιες πηγές, το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ. Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νικολάου, επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας πως «εμείς δε μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Καταγγελία "βόμβα" από τον πατέρα των διδύμων για τον σταθμάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: onlarissa.gr

Πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Βερβερίδης (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)