Τραγωδία στα Τέμπη: Ενός λεπτού σιγή για τον Ιορδάνη Αδαμάκη στο ΑΟΚ – Νέστος Χρυσούπολης

ΑΟΚ Νέστος Χρυσούπολης αγώνας Ιορδάνης Αδαμάκης

Αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή η αναμέτρηση

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε ο σημερινός αγώνας ΑΟΚ – Νέστος Χρυσούπολης για τη 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς ήταν αφιερωμένος στον Ιορδάνη Αδαμάκη, που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης, είχε καταγωγή από την Καβάλα, ενώ είχε αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο στην τοπική ομάδα, όσο και στον Νέστο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα και άφησαν από ένα λουλούδι μπροστά σε μια φωτογραφία που είχε τοποθετηθεί πάνω στη φανέλα του αδικοχαμένου αθλητή.

ΑΟΚ Νέστος Χρυσούπολης αγώνας Ιορδάνης Αδαμάκης

Τα έσοδα από την αναμέτρηση θα δοθούν σε ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένειά του, ενώ υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Ιορδάνη Αδαμάκη θα γίνει τη Δευτέρα (6/3) στις 16:00 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Καβάλα.

Διαβάστε επίσης  Κυνικές δηλώσεις από πρώην βουλευτή της ΝΔ: "Δε θα πάρουν όλα τα Τρίκαλα μαντήλι να κλάψουν"

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη – Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Σοφίας-Ειρήνης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία της 32χρονης Σοφίας-Ειρήνης Ταχμαζίδου, που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Η Εξόδιος Ακολουθία της άτυχης 32χρονης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Κολχικό Θεσσαλονίκης και το παρών έδωσε πλήθος κόσμου. Στο τέλος της τελετής όλοι έψαλαν το “Χριστός Ανέστη”.

κηδεία Κολχικό τραγωδία Τέμπη

Η σορός της Σοφίας-Ειρήνη, που ήταν ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά, ταυτοποιήθηκε μετά από αρκετές ημέρες, καθώς αρχικά ήταν στη λίστα των αγνοούμενων.

Πηγή φωτογραφίας: kavalapost.gr