Τραγωδία στα Τέμπη: Εργαζόμενη του ΑΧΕΠΑ και μητέρα γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στους αγνοούμενους

Τέμπη δυστύχημα τρένα

Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος

Ανάμεσα στα άτομα που αγνοούνται μετά και το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη είναι μία 58χρονη διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Μάλιστα, η γυναίκα είναι η μητέρα του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η 58χρονη γυναίκα εργάζεται στην γραμματεία της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείο. Ο σύζυγός της φαίνεται ότι της είχε κλείσει εισιτήριο στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62.

Δείτε επίσης: Ευδοκία Τσαγκλή: “Μαμά ζω, είναι τραγωδία καίγεται ο κόσμος”, είπε στην μητέρα της αμέσως μετά την σύγκρουση

«Πρόκειται για μια τραγωδία. Τα νοσοκομεία είναι σε ετοιμότητα. Οι συνάδελφοι έτρεξαν όλοι από τα ρεπό και τις άδειες τους στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης, ώστε να προσφέρουν την βοήθειά τους, στους τραυματίες. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, ειδικά εδώ στο ΑΧΕΠΑ. Ενημερωθήκαμε ότι στους αγνοούμενους είναι μία συνάδελφος 58 ετών, που είναι διοικητική υπάλληλος και εργάζεται στην γραμματεία της τεχνικής υπηρεσίας. Απ’ ότι λέει ο σύζυγος, της έκλεισε εισιτήριο στο πρώτο βαγόνι, που ξέρουμε τι κατάληξη είχε» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε επίσης  Ευδοκία Τσαγκλή: Yποψήφια στις ευρωεκλογές με το κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

Σύμφωνα με το star.gr, η 58χρονη είναι η μητέρα του γνωστού ηθοποιού στο θέατρο, Θοδωρή Ελευθεριάδη.nΗ άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με τον γιο της.

ηθοποιός

O Θοδωρής Ελευθεριάδης μόλις ενημερώθηκε για τη σύγκρουση των τρένων έκανε μία ανάρτηση στο facebook, με την οποία εξέφραζε την ανησυχία του καθώς η μητέρα του επέβαινε στο τρένο. «Είναι η μητέρα μου στο τρένο και ακόμη δεν έχουμε νέα» έγραψε.

Λίγες ώρες αργότερα, άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ του και έβαλε μαύρο φόντο, σε ένδειξη πένθους. Εκατοντάδες φίλοι του, έσπευσαν να του ευχηθούν συλλυπητήρια.

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Βερβερίδης – ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ