Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας του Κύπριου φοιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέμπη δυστύχημα

Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την παραλαβή της σορού του παιδιού του

Στο «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε σήμερα (13/3) ο πατήρ Χριστόδουλος, ο πατέρας του Κυπριανού Παπαϊωάννου που έχασε την ζωή του στα Τέμπη.

Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την παραλαβή της σορού του παιδιού του, ενώ δήλωσε πως «δεν τον ενδιαφέρει να τιμωρήσει».

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Ο νέος εφέτης ανακριτής συνεχίζει την έρευνα

«Ώρες – ώρες είμαστε άνθρωποι και λυγίζουμε. Είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Έναν χρόνο πριν ο πάππους του Κυπριανού ειχε δει όνειρο τον θάνατό του», αποκάλυψε αρχικά ο πατήρ Χριστόδουλος.

Σχετικά με το όνειρο του παππού του φοιτητή, είπε πως, «ο Κυπριανός, μού έλεγε “μπαμπά να προλάβουμε να κάνουμε τους γάμους”. Το βράδυ του δυστυχήματος, θυμήθηκα το όνειρο. Από που να ζητήσω δικαιοσύνη, από τους ανθρώπους; Ο Θεός δίνει τη δικαιοσύνη, ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας».

Διαβάστε επίσης  Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: 57+1 δέντρα στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη

«Δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία. Ένιωσα, όταν άγγιζα το κορμί του παιδιού μου τη μαχαιριά όταν δεν μου τον έδιναν να τον δω. Το πρόβλημα ήταν να βρω το σώμα του. ‘όταν είδα το παιδί και ήταν ακέραιο, ήταν ιλαρό το πρόσωπό του, ήρεμο το πρόσωπό του, χτυπημένο με μώλωπες. Είδα την ψυχή μέσα από αυτόν και τότε ησύχασα. Όταν το σώμα του, το έφερα στην Κύπρο, άνοιξα την σακούλα που μου τον έδωσαν, άνοιξα και το περιποιήθηκα. Ήθελαν να μου τον δώσουν «πακέτο» και να τον θάψω «πακέτο». Τους είπα πως ό, τι έχει μείνει θέλω να το θάψω», συμπλήρωσε ο πατήρ Χριστόδουλος.