Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ιφιγένειας – «Δεν υπάρχει υποκατάστατο» 

Τέμπη τραγωδία σύγκρουση τρένα 23χρονη Ιφιγένεια Γιαννιτσά

Τι λέει για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης στους συγγενείς των θυμάτων

Για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη μίλησε ο Σωτήρης Μήτσκας, πατέρας της άτυχης 23χρονης Ιφιγένειας.

«Αυτό που χάσαμε ο καθένας μας, δεν υπάρχει υποκατάστατο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι εστιάζουν, ξέρεις, στα χρήματα, ας πούμε, και δεν είναι μόνο τα χρήματα είναι και άλλα πράγματα που εγώ πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά στον ANT1.

«Μιλώντας για τη δική μου οικογένεια, έχουμε μια κορούλα που μόλις γέννησε, έχουμε ένα άλλο αγόρι που σπουδάζει στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: “Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά στο σταθμαρχείο και έκαναν πάρτι”, καταγγέλλουν κάτοικοι

Μακάρι να μην χρειάζονταν όλα αυτά τα μέτρα, αλλά είναι έτσι η ζωή αυτόν τον καιρό, αυτές τις εποχές που οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική. Απλά στο μέλλον να μην υπάρξει άλλη Ιφιγένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», επεσήμανε ακόμη ο κ. Μήτσκας.

Όσο για την δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες θυμάτων και επιβαινόντων – ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, ο πατέρας της 23χρονος Ιφιγένειας, δήλωσε τα εξής:

Διαβάστε επίσης  Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο δυστύχημα - ΙΧ τινάζει στον αέρα γυναίκα 

«Προσφέρθηκαν πολλοί να έρθουν να μας βοηθήσουν να μιλήσουμε για τα ψυχολογικά. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή ακόμα με κανέναν. Με πήρε ένας κύριος που έχασε ένα παιδάκι στο Μακροχώρι πριν χρόνια, πως να στο πω, προτιμώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή με αυτόν, για να μου πει πως είναι το μετά, ξέρω εγώ, πώς εξελίσσεται, που το έχει βιώσει και το βιώνει. Νομίζω πως θα μας βοηθήσει πιο πολύ».