Τραγωδία στα Τέμπη: “Θέλω να πιστεύω πως κάτι θα ξυπνήσει στον Ελληνα και θα ζητήσει μία καλύτερη ζωή”, λέει συγγενής δύο θυμάτων

Ο Στέλιος Κουκαριώτης μίλησε σήμερα (8/3) για τις δύο αδελφές του που είναι μεταξύ των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

«Είχαμε πάει για μία κηδεία στην Αθήνα. Εγώ με τον γιο μου γυρίσαμε στο Αγρίνιο ενώ οι δύο αδελφές μου πήγαν με το τρένο για τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο Mega.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Τι αποκάλυψε φύλακας διάβασης που συνομίλησε τελευταίος με τους μηχανοδηγούς

«Η λύπη έχει κάπως καταλαγιάσει με την ταφή. Τώρα αρχίσει και κυριαρχεί ο θυμός. Όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα βλέπω πως τίποτα δεν γίνεται σωστά. Γνωρίζω πως ζει ο κόσμος έξω και μπορώ να συγκρίνω με τη ζωή που ζούμε εδώ. Είμαστε στην Ευρώπη και είναι λες και ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα»,τόνισε ακόμη.

«Κάποιες φορές δεν μπορούμε να εκλέξουμε τα συναισθήματά μας. Είναι πολλοί αυτοί που φταίνε. Ο σταθμάρχης, ο μηχανοδηγός, αυτοί που τους έβαλαν εκεί και όλο το σύστημα που χρόνια τώρα λειτουργεί έτσι. Θέλω να πιστεύω πως κάτι θα ξυπνήσει στον Έλληνα και θα ζητήσει μία καλύτερη ζωή. Δεν πρέπει να υπάρχει ατιμωρησία», συμπλήρωσε ο κ. Κουκαριώτης.

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας των διδύμων που "χάθηκαν" με την ξαδέλφη τους - «Βάλτε τρία στολίδια για τα κορίτσια μου»

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi