Τραγωδία στα Τέμπη – Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Σοφίας-Ειρήνης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

κηδεία Κολχικό τραγωδία Τέμπη

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στο Κολχικό

Τραγωδία στα Τέμπη: Με δάκρυα στα μάτια κι ένα μεγάλο “γιατί” να βρίσκεται στα χείλη όλων, τελείται αυτή την ώρα η κηδεία της 32χρονης Σοφίας-Ειρήνης Ταχμαζίδου, που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Η Εξόδιος Ακολουθία της άτυχης 32χρονης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Κολχικό Θεσσαλονίκης και το παρών έδωσε πλήθος κόσμου. Στο τέλος της τελετής όλοι έψαλαν το “Χριστός Ανέστη”.

Η σορός της Σοφίας-Ειρήνη, που ήταν ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά, ταυτοποιήθηκε μετά από αρκετές ημέρες, καθώς αρχικά ήταν στη λίστα των αγνοούμενων.

κηδεία Κολχικό τραγωδία Τέμπη

κηδεία Κολχικό τραγωδία Τέμπη

κηδεία Κολχικό τραγωδία Τέμπη

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 26χρονης σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Ταυτοποιήθηκε μία ακόμη σορός, αυτή της 26χρονης σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους Η κοπέλα ήταν ένα από τα 57 θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η Ελισάβετ ήταν στους αγνοούμενους, αλλά η σορός της ταυτοποιήθηκε μέσω της μεθόδου DNA. Η 26χρονη έκανε τακτικά το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς, με το ταξίδι της Τετάρτης να είναι το τελευταίο της.

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Καταγγελία "βόμβα" από τον πατέρα των διδύμων για τον σταθμάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την είδηση για την ταυτοποίηση της σορού της 26χρονης έκανε γνωστή η φίλη της, Αλεξία Κούβελα, η οποία από την πρώτη στιγμή έκανε έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: “Προσπαθούν να τα φορτώσουν όλα σε έναν εργαζόμενο” λέει συνταξιούχος μηχανοδηγός

Σε ανάρτησή της, η Αλεξία Κούβελα έγραψε: «Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το ροζ σπίτι με την αυλή και το ντιζάιν με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου, ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις».

ανάρτηση για 26χρονηςσοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου