Τραγωδία στα Τέμπη: «Τι να τα κάνω τα συλλυπητήρια, να ανοίξουν τα ρημαδοκελιά για τους πολιτικούς»

τραγωδία στα Τέμπη δυστύχημα τρένα Σοφία Ταχμαζίδου

Συγκλονίζει ο αδελφός της αδικοχαμένης Σοφίας Ταχμαζίδου

Για την προστασία που πρέπει να υπάρχει στα μέσα μεταφοράς και τους πολιτικούς που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο αδελφός της αδικοχαμένης Σοφίας Ταχμαζίδου, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη.

Ο Γιώργος Ταχμαζίδης μιλώντας στον ANT1 τόνισε πως «αυτή η τραγική κατάσταση επιτέλους να λάβει τέλος. Όχι μόνο για τα τρένα. Για τα τρένα το μάθαμε το χάλι τους, φαίνεται, ξεγυμνώθηκε η αλήθεια για το τι επικρατεί. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν αυτά τα πράγματα, όχι μόνο σε μέσα μεταφοράς αλλά γενικότερα, όταν μιλάμε για ασφάλεια και ανθρώπινες ψυχές, αυτά τα θέματα πρέπει να είναι πάντοτε ακλόνητα. Επιτέλους αυτή η χώρα ας έρθει εκεί που της αξίζει κι όχι εκεί που την έχουν καταντήσει».

«Να αφήσουν τους δικαστές και τους εισαγγελείς και όλους τους αρμόδιους, να κάνουν σωστά χωρίς κατευθύνσεις και χωρίς φόβο. Να ανοίξουν τα ρημαδοκελιά των φυλακών για τους πολιτικούς, τι είναι αυτοί; Δεν έχουν ποινικές ευθύνες; Την επόμενη ημέρα σκέφτονται. Ακόμα και αυτό ξεφτίλα είναι», επεσήμανε ακόμη.

«Ποιες είναι οι συνέπειές τους;» διερωτήθηκε στη συνέχεια. «Τι να τα κάνω εγώ τα συλλυπητήρια, που τους τα γράφουν επικοινωνιολόγοι και τα μαθαίνουν ποιηματάκι. Δεν μιλάω μόνο για την τωρινή κυβέρνηση. Το θέμα είναι ότι η βεντάλια πρέπει να ξεδιπλωθεί και να ανοίξει και καθέτως. Προς τα πάνω. Πρέπει να φτάσουμε στον πυρήνα του κακού. Το χάλι φανερώθηκε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Ταχμαζίδης.

Διαβάστε επίσης  Τέμπη - Ευδοκία Τσαγκλή: "Οσοι πολιτικοί κρύβονται πίσω από το δαχτυλάκι τους είναι φλώροι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: protothema.gr