Τραγωδία στα Τέμπη: “Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά στο σταθμαρχείο και έκαναν πάρτι”, καταγγέλλουν κάτοικοι

Τέμπη Λάρισα δυστύχημα τρένα τραγωδία

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το πολύνεκρο δυστύχημα

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο “φως” της δημοσιότητας σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Τα ωράρια στο σταθμαρχείο της Λάρισας φαίνεται πως ήταν μόνο… στα χαρτιά, όπως προκύπτει από νέα στοιχεία που μεταδίδονται, μετά και την αποκάλυψη ότι οι βάρδιες της μοιραίας νύχτας είχαν διορθωθεί με μπλάνκο.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα λίγο μετά την φονική σύγκρουση των τρένων

Σε έγγραφο που μετέδωσε το Star φαίνεται ότι οι σταθμάρχες δεν τηρούσαν το ωράριο που είχε καθοριστεί από το μηναίο πρόγραμμα.

πίνακας

Στις 27 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από τη σύγκρουση των τρένων ο κατηγορούμενος σταθμάρχης που είναι νυχτερινός παραδίδει στον Π.Κ. Το παράδοξο είναι ότι ξεχνά να γράψει την ώρα.

Την ίδια ημέρα το ζευγάρι των πρωϊνών σταθμαρχών παραδίδει στους δύο απογευματινούς. Όμως, ενώ έπρεπε να σχολάσουν βάσει προγράμματος στις τρεις το μεσημέρι, εκείνοι παραδίδουν μία ώρα νωρίτερα, στις δύο.

Πατέρας θύματος στα Τέμπη: Βάλσαμο στην πληγωμένη μας ψυχή τα μέτρα της κυβέρνησης – Την κόρη μου κανείς δεν θα την φέρει πίσω
Ο κατηγορούμενος σταθμάρχης ξανακάνει νύχτα και ενώ έπρεπε να παραδώσει στις επτά το πρωί, παραδίδει μία ώρα νωρίτερα. Το μπάχαλο με τις βάρδιες συνεχίζεται και μετά τη σύγκρουση, όταν κάποιος διορθώνει με μπλάνκο την παράδοση-παραλαβή, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί.

Διαβάστε επίσης  Ευδοκία Τσαγκλή: Yποψήφια στις ευρωεκλογές με το κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και ακουγόταν πάρτι λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι»
Δεν είναι όμως μόνο το μπάχαλο με τις βάρδιες. Πολίτες καταγγέλλουν στον τηλεοπτικό σταθμό ότι μία ημέρα πριν από την τραγωδία, στο σταθμαρχείο της Λάρισας είχαν ξεχάσει τα μικρόφωνα ανοιχτά.

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν κάποιο πάρτι λόγω ημέρας λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι», λέει κάτοικος της Λάρισας.

ΕΡ: Μέσα στο σταθμαρχείο ή μέσα στον ΟΣΕ γενικά;

AΠ: Μέσα στο σταθμαρχείο.

«Ο σταθμάρχης ήταν εύθυμος και ξέχασε δυο φορές το μικρόφωνο»

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» λέει ένας άλλος κάτοικος Λάρισας.

ΕΡ: Tι έλεγε;

AΠ: Είχε συνομιλία με τον διπλανό του, απλά ήταν και άλλος κόσμος μέσα, δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του.

ΕΡ: Και έτρεξε ο σεκιούριτι να τους πει να κλείσουν τα μικρόφωνα;

AΠ: Nαι, γελώντας.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος πολυτραυματία, Γιώργος Μπαρτζώκης, επιμένει ότι ο σταθμάρχης δεν ήταν στο πόστο του και πως από τις συνομιλίες φαίνεται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε νηφαλιότητα.

Πηγή: enikos.gr