Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η ιατροδικαστική εξέταση για την αιτία θανάτου του 15χρονου

Τρίκαλα

Σήμερα η Εξόδιος Ακολουθία

Θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση από βολίδα αεροβόλου όπλου έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του 15χρονου, που έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε με όπλο στο σπίτι του συγκλονίζοντας τα Τρίκαλα.

Έτσι, διαψεύστηκαν οι εκτιμήσεις από το οικογενειακό και στενό συγγενικό περιβάλλον του παιδιού στα Τρίκαλα ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα, όπως αναφέρει το ant1news.gr .

Το απόγευμα θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας στην Καλαμπάκα. Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του, π. Αχίλλιος Καραμίντζιος.

Ο ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους εις μνήμην του υιού τους Αλέξανδρου αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο.

Διαβάστε επίσης  Τρίκαλα: Ενταση στη μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου - «Αφησαν τα παιδιά μας να καούν και κορνάρουν»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *