Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρό βρέφος 8 μηνών – Το βρήκαν στην κούνια του

μωρό βρέφος παιδί Ισπανία παιδί βαρέλι

Το Κέντρο Υγείας δεν είχε διαθέσιμο ασθενοφόρο

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής τους περνάνε δυο γονείς στη Λέσβο, οι οποίοι σήμερα (20/1) έχασαν το μόλις 8 μηνών βρέφος τους από άγνωστες προς το παρόν αιτίες.

Συντετριμμένοι οι γονείς του παιδιού που από το πρωί ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Το βρέφος τους εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια που κοιμόταν και στο σπίτι τους επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι γονείς πήραν τηλέφωνο το Κέντρο Υγείας αλλά δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Μετέφεραν το μωρό με το δικό τους αυτοκίνητο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Η Λέσβος περιμένει απαντήσεις που αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε επίσης  Πνίγηκε από φαγητό το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα όταν η μητέρα βρήκε το μόλις 8 μηνών βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην κούνια που κοιμόταν, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Πολιχνίτο της Λέσβου.

Άμεσα ενημέρωσε το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου αλλά λόγω έλλειψης ασθενοφόρου, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ιδιωτικό αυτοκίνητο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή.

Πηγή: newsit.gr