Τραγωδία στον Πειραιά: Σήμερα (8/9) η κηδεία του 36χρονου Αντώνη

Αντώνης Καρυώτης τραγωδία Πειραιάς θάνατος πλοίο

Το αίτημα της οικογένειάς του

Το τελευταίο “αντίο” λένε σήμερα (8/9) στον αδικοχαμένο 36χρονο Αντώνη, οι συγγενείς και οι φίλοι του στο Λασίθι.

Η κηδεία του 36χρονου θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη καλεί τον κόσμο να τιμήσει τη μνήμη του 36χρονου, ο οποίος προσπάθησε να μπει στο Blue Horizon, πριν τον σπρώξουν μέλη του πληρώματος και τελικά πνιγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11:00, δηλαδή μια ώρα πριν ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία.

Η σορός του έφτασε στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής λίγο μετά τις 07:30 το πρωί και όπως αναφέρει το creta24.gr, η ατμόσφαιρα στο λιμάνι ήταν «παγωμένη» για τον 36χρονο Αντώνη που δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο Blue Horizon.

Διαβάστε επίσης  Βαρύ πένθος για την Αντζελα Δημητρίου

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι οι 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη θα απολογηθούν αύριο για τις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

Ειδικότερα, σε βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο. Παράλληλα, σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.