Τρίκαλα: Αναζητείται η οικογενειακή φίλη που έκλεισε το ραντεβού του 84χρονου με την 17χρονη

κακοποίηση ξυλοδαρμός

Πως ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει μια οικογενειακή φίλη της 17χρονης που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα Τρίκαλα, η οποία φέρεται να έκλεισε το διεστραμμένο ραντεβού με τον 84χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων έφτασε στην Ασφάλεια Τρικάλων και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση.

Συγκεκριμένα, άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 84χρονο μαζί με το κορίτσι τη στιγμή που πραγματοποιούσαν τη μεταξύ τους χρηματική συναλλαγή και, όπως ήταν αναμενόμενο, πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον ηλικιωμένο.

Δείτε επίσης: Ανδρας ασελγούσε σε ανήλικη στα Τρίκαλα – Τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του κοριτσιού που φέρεται να προγραμμάτισε το ραντεβού με σκοπό να πάρει τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης  Τρίκαλα: Ενταση στη μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου - «Αφησαν τα παιδιά μας να καούν και κορνάρουν»

Ο ίδιος συνελήφθη και αναζητείται η «οικογενειακή φίλη» του παιδιού, καθώς και η μητέρα της που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.