Τρίκαλα: Ελεύθερος με όρους ο 84χρονος που ασελγούσε σε 17χρονη

αθλήτρια βιασμός αστυνομικός

Συνεχίζει να αναζητείται η οικογενειακή φίλη

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά και την απολογία του ο84χρονος που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 17χρονη στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, μετά την πολύωρη απολογία του ο ανακριτής αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ, παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι μία οικογενειακή φίλη φέρεται να είναι υπεύθυνη για το «ραντεβού» της ανήλικης με τον ηλικιωμένο και σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. Σημειώνεται πως πρόκειται για μια γυναίκα 26 ετών, η οποία το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε την ανήλικη.

Να σημειωθεί ότι άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 26χρονης είχε απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές για εμπλοκή σε πολύκροτη υπόθεση που απασχόλησε την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης  Τρίκαλα: Ενταση στη μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου - «Αφησαν τα παιδιά μας να καούν και κορνάρουν»

Πως έγιναν όλα

Η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν έφτασε πληροφορία στην Ασφάλεια Τρικάλων πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στον χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε.ο. Τρικάλων Ιωαννίνων.

Άντρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον φερόμενο ως δράστη μαζί με το κορίτσι.

Οι αστυνομικοί πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον 84χρονο, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του παιδιού που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού και να πήρε τα χρήματα.