Τρίκαλα: Σπάει την σιωπή της η πρώην σύζυγος του αστυνομικού που φέρεται να ασέλγησε στην 4χρονη κόρη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την σεξουαλική κακοποίηση του πρώην συζύγου της στην 4χρονη κόρη τους μίλησε η μητέρα του παιδιού, αποκαλύπτοντας πως ο δράστης ασελγούσε στην ανήλικη κόρη τους εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, όταν ήταν ακόμα 3 χρόνων.

Όπως δήλωσε η μητέρα της 4χρονης, βρίσκονται σε δύσκολη φάση και το μόνο που μπορεί να πει είναι ότι εμπιστεύεται απόλυτα το παιδί της και την ελληνική δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα όλη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της.

Όσα κατηγορείται ότι έκανε ο 29χρονος αστυνομικός στην μόλις 4 ετών κόρη του δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Η μικρούλα, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, έδειξε με τα χέρια της και με αναπαραστάσεις μέσα από παιχνίδια, πώς την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρα της πάνω στον καναπέ σε χωριό των Τρικάλων, με τα όσα εξομολογήθηκε να λυγίζουν και τους πιο δυνατούς.

«Η ανήλικη είπε κάποια πράγματα και αυτά θα ελεγχθούν. Με ποιον τρόπο ειπώθηκαν, σε ποιον χρόνο και για ποιον λόγο ειπώθηκαν. Αυτό είναι στοιχείο της δικογραφίας και ερευνάται στο παρόν στάδιο από την κύρια ανάκριση που διενεργείται», σημειώνει ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος κατηγορούμενου.

Διαβάστε επίσης  Τρίκαλα: Καθηγήτρια υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά από επίθεση από μαθητή

Ο αστυνομικός φέρεται να ασέλγησε πάνω στο παιδί του εκτός από το σπίτι του και πριν από έναν χρόνο σε διακοπές στο πατρικό του στην Κρήτη, όταν η μικρούλα ήταν τριών ετών, ενώ όλο αυτό το διάστημα ασκούσε ψυχολογική πίεση στο παιδί και της έλεγε «να μην πει τίποτα σε κανέναν».

«Προφανώς σοκαριστήκαμε, δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει αυτό το πράγμα στο σπίτι μου, δεν είπε κανείς ότι είναι ό,τι καλύτερο»

Ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού, προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρώτο σοκ, στέκεται δίπλα στο παιδί του και με σθένος υποστηρίζει ότι αποκλείεται ο γιος του να έχει ασελγήσει πάνω στην εγγονή του.

«Γι’ αυτό τον στηρίζω, όχι τον υποστηρίζω, τον στηρίζω. Έχει διαφορά αυτή η λέξη. Τον στηρίζω γιατί ξέρω ότι είναι αθώος. Στην παρούσα φάση, στο συγκεκριμένο θέμα, γνωρίζω πώς συμπεριφερόταν στο παιδί, τι έκανε με το παιδί, γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Και όχι μόνο, εγώ όλο το οικογενειακό μου περιβάλλον και ο ευρύς κύκλος του».

Ο αστυνομικός που απολογείται σήμερα υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως είναι αθώος και πως η εν διαστάσει σύζυγός του τον κατηγορεί για λόγους αντεκδίκησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *