Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Οχημα της ασφάλειας της Μπακογιάννη παρέσυρε και σκότωσε 23χρονο

Ντόρα Μπακογιάννη

Τι ανακοίνωσε η ίδια η βουλευτής

Οχημα της ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη ενεπλάκη στο τροχαίο σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, σκοτώνοντας έναν 23χρονο.

Η ίδια η κ. Μπακογιάννη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση επί του περιστατικού:

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. ⠀

Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. ⠀

Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. ⠀

Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι καταγγελίες στα social media

Πολλά είναι τα ερωτήματα αλλά και οι καταγγελίες που έχουν προκύψει μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο έξω από τη Βουλή.

Διαβάστε επίσης  Τα περιστατικά βίας που έχουν "σημαδέψει" την Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπενθυμίζεται πως, όπως είχε μεταδώσει το ΟΡΕΝ, ένα υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας συγκρούστηκε με μηχανή έξω από την πύλη εισόδου του κοινοβουλίου επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Αναρτήσεις, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνουν λόγο για ευθύνες, ζητούν τον ένοχο, ενώ μιλούν και για «προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού» με «απειλές σε αυτόπτες μάρτυρες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *