Τροχαίο Γαύδος: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας

Φως στο μυστήριο ρίχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού του οχήματος που επιβίωσε από το θανατηφόρο τροχαίο που έλαβε χώρα στη Γαύδο.

Ειδικότερα οι εξετάσεις έκαναν  γνωστή την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια όπως μεταδίδει το zarpanews.gr.

Κατά τα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Φίλιππου Σκαμπαρδώνη, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής. Υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

Ακολουθούν παρακάτω τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων όπως και οι δηλώσεις του νομικού συμβούλου της οικογένειας της Κορίνας Λαβράνου:

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Συμπληρωματικές μηνύσεις από συγγενείς θυμάτων σε Πυροσβεστική και ιατροδικαστές (BINTEO)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *