Τροχαίο στην Καβάλα: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχαν ο ένας πίσω από τον άλλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Καβάλα τροχαίο

Συγκλονιστική μαρτυρία

Αποκλειστικές εικόνες από τέσσερις διαφορετικές κάμερες, φέρνει στην δημοσιότητα η εκπομπή Live News, για το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη χθες (2/6) στο χωριό Γαληψό.

Στα βίντεο ωστόσο, διακρίνεται και ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ακολουθεί σε ελάχιστη απόσταση, με εξίσου ασύλληπτη ταχύτητα. Σαν να το καταδιώκει. Μία μαύρη Mercedes.

Οι εικόνες αυτές διαδραματίζονται 8χλμ. μακριά από τη Γαληψό, στο χωριό Ποδοχώρι, 3 μόλις λεπτά, πριν το μακελειό που κόστισε τη ζωή σε αυτόν τον 56χρονο οδηγό φορτηγού κάβας, την ώρα που ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του…

Οι θαμώνες από ένστικτο γυρνούν τα κεφάλια τους και ίσα που προλαβαίνουν να τα δουν να κατευθύνονται προς τη Γαληψό.

Ελάχιστα μέτρα πιο κάτω, η ίδια εικόνα… Μαθητές έχουν μόλις τελείωσαν τις εξετάσεις τους και έχουν πάει για καφέ. Πετάγονται όρθιοι μόλις ακούνε τον διαπεραστικό ήχο των δύο αυτοκινήτων να τρέχουν στον δρόμο… Ακριβώς απέναντι το σχολείο. Γεμάτο παιδιά.

Τα δύο αυτοκίνητα περνούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από το Ποδοχώρι… Από αυτή την καφετέρια… κι ύστερα η κάμερα τους πιάνει και έξω από το σχολείο… διασχίζουν μέσα σε 3 λεπτά μια απόσταση 7, 7 χλμ. για να καταλήξει το Αudi να καρφωθεί στο φορτηγό του 56χρονου στο κέντρο της Γαληψού και να τον σκοτώσει.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός μετά από σύγκρουση αυτοκίνητου σε φανάρι

Σε αυτή τη διασταύρωση πριν το μοιραίο δυστύχημα, ο οδηγός του Αudi χτυπά το αυτοκίνητο αυτής της γυναίκας, ξαδέλφης, κατά τύχη, του 56χρονου που δευτερόλεπτα μετά έχασε τη ζωή του. Μόλις είχε πάρει τη κόρη της και έναν ακόμα μαθητή από το σχολείο και επέστρεψαν σπίτι.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι το μπορντό Audi εθεάθη για πρώτη φορά 23 χιλιόμετρα πριν από το σημείο της φονικής πρόσκρουσης στη Γαληψό. Στο όχημα επέβαιναν ένας 22χρονος και ένας 23χρονος, οι οποίοι πέθαναν ακαριαία.

Οι συγγενείς και φίλοι του 56χρονου που έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα, είναι συγκλονισμένοι… Όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια…

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον λόγο για τον οποίο ο νεαρός οδηγός του Αudi, που προέκυψε ότι ήταν ανασφάλιστο, ανέπτυξε την τόσο ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ αδιευκρίνιστος παραμένει και ο ρόλος του μαύρου Mercedes που ακολουθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο ή παράνομο στο Αudi ενώ και το προφίλ των δύο νεαρών που επέβαιναν σε αυτό, δεν συνάδει με το προφίλ παραβατικών ατόμων.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, Ξενοφών Βενετικίδης μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την καταδίωξη που είδε με τα μάτια του.

Όπως είπε το δεύτερο αυτοκίνητο έφερε μέσα στο ταμπλό έναν φάρο.

«Άκουσα το βουητό από τα λάστιχα. Ηλίου φαεινότερο ότι ήταν καταδίωξη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: megatv.com