Τρομοκρατημένη η 45χρονη που κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της – «Θα φύγει με τον γιο μου»

κακοποίηση βιασμός

Ο ίδιος της αρνείται να φύγει από το σπίτι και της φέρεται με βία

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Δραπετσώνα, όπου 45χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση και μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της.

Η γυναίκα μίλησε την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου σημειώνοντας ότι την εκβιάζει με το παιδί τους, το οποίο μάλιστα μιμείται στη συμπεριφορά τον πατέρα του.

«Με εκβιάζει με το παιδί… Δεν φεύγει από το σπίτι. Λέει ότι θα το πάρει μαζί του και ο γιος μου θέλει να είναι μαζί του. Ο γιος μου έχει καταντήσει ίδιος και βρίζει τις γυναίκες» ήταν τα λόγια της.

Δείτε επίσης: Ανδρας μαχαίρωσε την συζυγό του αφού προσπάθησε να την βιάσει

Η 45χρονη εξήγησε ότι δέχεται απειλές και ότι της συμπεριφέρεται σαν να είναι υποχρεωμένη να ανέχεται τη βία του… «Έχω φύγει πάρα πολλές φορές από το σπίτι, έχω πάει στη μητέρα μου και με έχει γυρίσει η ίδια πίσω. Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι. Και δουλειά που βρήκα και προσπάθησα να του δώσω χρόνο να αποχωρήσει, δεν έφευγε από το σπίτι. Με απειλεί ότι αν δεν γράψω το αμάξι στο όνομά του και δεν πάρει τα πράγματα που έχει αγοράσει εδώ…. Μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι τη βία του».