Τζώρτζης Μονογυιός: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία του – Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο αντίο στον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό είπαν σήμερα (18/01) συγγενείς και φίλοι του, οδηγώντας τον στην τελευταία του κατοικία στο νησί που τόσο αγάπησε, την Μύκονο.

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα του Τζώρτζη Μονογιού, Ελένη Ξυδάκη αλλά και η αδερφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Συντετριμμένη η Κατερίνα Μονογυιού μίλησε στους δημοσιογράφους ευχαριστώντας τους δύο ανθρώπους που απεγκλώβισαν τον αδελφό της και τη σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου από το φλεγόμενο supercar.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Μόλις πάτησαν στο νησί όλοι λύγισαν. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Ελένη Ξυδάκη. «Γιώργη μου, που είσαι αγοράκι μου;», ο σπαραγμός της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού ράγισε ακόμα και τους πιο δυνατούς έξω από τον ναό του Αγίου Λουκά στη Μύκονο, όπου τελείται η εξόδιος ακολουθία.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν μια και είκοσι το μεσημέρι όταν η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 45χρονου επιχειρηματία έφτανε στον ιερό ναό. Εκείνη τη στιγμή ήταν που όλοι λύγισαν. Οι σπαρακτικές φωνές της μητέρας του Τζώρτζη Μονογιού, «έσκισαν» την απόκοσμη σιγή που επικρατούσε έξω από την εκκλησία.

«Παιδί μου! Γιώργη μου!» φώναζε η μητέρα του επιχειρηματία που ανέβαινε με την βοήθεια της κόρης της Κατερίνας Μονογυιού τα σκαλιά που οδηγούν στην εκκλησία αλλά και στο κοιμητήριο. «Πού είσαι αγοράκι μου; Δεν μπορώ Παναγίτσα μου», έλεγε με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της η Ελένη Ξυδάκη.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *