Τζώρτζης Μονογυιός: Υπό έρευνα τα τελευταία λεπτά πριν το τροχαίο – “Κλειδί” η κατάθεση της συζύγου (ΒΙΝΤΕΟ)

τροχαίο Ferrari

Τι δείχνουν τα υπάρχοντα στοιχεία

Μυστήριο παραμένουν οι κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν λίγα λεπτά πριν το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα με την Ferrari, το οποίο αφαίρεσε την ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού.

Κλειδί για την υπόθεση παραμένει η κατάθεση της συζύγου του, Αθηνάς, η οποίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή της Γλυφάδας και που θα δώσει απαντήσεις για το πως συνέβη το δυστύχημα και έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού που χειρίζονται τις έρευνες έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες της περιοχής από την πρώτη στιγμή αλλά και καταθέσεις από δυο φίλους του θύματος που βρίσκονταν λίγο πιο πίσω από την Ferrrari που οδηγούσε εκείνος, καθώς και από αυτόπτες μάρτυρες.

Παράλληλα κρίσιμες θεωρούνται και οι απαντήσεις του πραγματογνώμονα , που θα εξετάσει τα συντρίμμια του super car αυτοκινήτου. Πρώτο και κύριο η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει το όχημα, με τα στοιχεία πάντως να δείχνουν πως δεν πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στην άσφαλτο: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή έξω από την Θεσσαλονίκη

Επίσης αν υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα καθώς δεν έχει προκύψει -μέχρι στιγμής- εμπλοκή άλλου οχήματος.

Ακόμη υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο να προσπάθησε να επιταχύνει απότομα, μετά την στροφή, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος της Ferrari, η απαιτεί ανάλογες οδηγικές ικανότητες.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *