Βαρύ πένθος στο Παγγαίο για το θάνατο 24χρονου φοιτητή του ΑΠΘ – Ματαιώνονται οι παρελάσεις

Ανείπωτος θρήνος και βαρύ πένθος στη φοιτητική κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και στη Νικήσιανη του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, μετά από το θάνατο του 24χρονου φοιτητή, Λευτέρη Μιχαλούδη.

Ο νεαρός φοιτητής δημοσιογραφίας έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο Λευτέρης Μιχαλούδης  σπούδαζε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο δημοσιογραφία, ήταν επί πτυχίω, και ήδη είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς…

Οι συμφοιτητές του τον αποχαιρετούν. “Στο Πανεπιστήμιο σε περιμένουν οι καθηγητές κι οι συμφοιτητές σου να παραδώσεις την πτυχιακή σου στο Αριστοτέλειο (Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ) και να βγεις αριστούχος στον στίβο της Δημοσιογραφίας που τόσο αγαπούσες…”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το Τμήμα του τον αποχαιρετά

Το Τμήμα του εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τον αποχαιρετά: «Τα μέλη του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπημένου μας φοιτητή και συμφοιτητή Λευτέρη Μιχαλούδη. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τίποτα δεν είναι πιο επίπονο από την αποχώρηση ενός αγαπημένου σου ανθρώπου και ειδικότερα του παιδιού σου, και η απώλεια που βιώνει η οικογένεια του, είναι σίγουρα οδυνηρή και απερίγραπτη.

Διαβάστε επίσης  Στο Φεστιβάλ Καννών ταινία που γύρισαν φοιτητές του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)

Τα λόγια είναι φτωχά, όμως, η οικογένεια του να είναι σίγουρη ότι δεν είναι μόνη της. Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, φοιτητές, φοιτήτριες και καθηγητές, θα είναι πάντα εδώ για τους γονείς και τον αδελφό του Λευτέρη».

Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, Πρόεδρος Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, ΑΠΘ

Ακυρώνονται όλες οι παρελάσεις

Η κηδεία του Λευτέρη Μιχαλούδη θα γίνει το Σάββατο 25η Μαρτίου, από τον κεντρικό Ι. Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Νικήσιανης του Παγγαίου, στις 13:00, ενώ λόγω του βαρύτατου πένθους οι παρελάσεις όλων των σχολείων για την Εθνική Επέτειο ματαιώνονται και οι εορτασμοί στη Νικήσιανη και στη Γεωργιανή θα περιοριστούν στη Δοξολογία και στις καταθέσεις στεφάνων, στην ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Επίσης, αναβάλλεται και ο ποδοσφαιρικός αγώνας της τοπικής ομάδας, του «Παγγαίου» για την Β’ ΕΠΣ Καβάλας με τη  Δόξα Αμυγδαλεώνα.

Πηγή: Foititikanea.gr