Βασίλης Μαλούχος: Χωρίς τα αγαπημένα του πρόσωπα έγινε η κηδεία του

Βασίλης Μαλούχος

Απουσίαζαν η κόρη και οι συνάδελφοι του

Το περασμένο Σάββατο (18/6) έγινε η κηδεία του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου.

Στον γνωστό ηθοποιό το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και ελάχιστοι φίλοι. Οι συνάδελφοι του που εργάστηκαν μαζί του τα χρόνια της μεγάλης δόξας στο θέατρο και τον κινηματογράφο δεν ήταν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», τον 88χρονο γνωστό ηθοποιό φαίνεται πως δεν ήταν γραφτό να τον αποχαιρετήσουν άνθρωποι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η νεκρώσιμος ακολουθία του Βασίλη Μαλούχου εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίου, παρουσία της οικογένειας των αδελφών Γιάννη και Γιώργου Μαλούχου, που είχαν φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να πραγματοποιηθεί η τελευταία του επιθυμία, που ήταν να ταφεί στην ιδιαίτερα πατρίδα του, τη Δημητσάνα.

Απουσίαζε η κόρη του από την κηδεία του

Από την κηδεία απουσίαζε και η κόρη του, Λία, η οποία δεν κατόρθωσε να έρθει από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια.

Ωστόσο, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι το θρίλερ που εξελισσόταν εδώ και περίπου δύο μήνες με τον ηθοποιό, ο οποίος βρισκόταν σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς τα μέλη της οικογένειάς να γνωρίζουν το παραμικρό.

Ο Βασίλης Μαλούχος χρειάστηκε πριν από δύο μήνες να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού. Τα μέλη της οικογένειάς του μάταια όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του, καθώς δεν γνώριζαν πώς θα τον βρουν.

«Ψάξαμε παντού. Δεν κατορθώσαμε να τον εντοπίσουμε. Πέθανε ο άνθρωπός μας και το μάθαμε μέρες μετά, όταν μας ενημέρωσε το νοσοκομείο», είπε συγγενικό του πρόσωπο στην εφημερίδα.