Βασίλης Ντινόπουλος: Σήμερα η κηδεία, θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Βασίλης Ντινόπουλος

Σήμερα θα γραφτεί το τραγικό τέλος

Το τραγικό τέλος για τον Βασίλη Ντινόπουλο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα, στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια, θα γραφτεί σήμερα.

Η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου θα γίνει σήμερα Τετάρτη στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, όπως ανακοινώθηκε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Αρχές, απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια καθώς η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και κατευθείαν έγινε λόγος για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τον Βασίλη Ντινόπουλο αντίκρυσε νεκρό ο πατέρας του Αργύρης, όταν με τη βοήθεια κλειδαρά, μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, μαζί με τη σύζυγό του, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους.

Θεωρείται πιθανό ότι επειδή έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος να υπέστη υπογλυκαιμικό επεισόδιο και να έχασε τις αισθήσεις του. Καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, δεν έλαβε βοήθεια τη στιγμή που τη χρειαζόταν και το επεισόδιο αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Ο αδερφός του συντετριμμένος μιλώντας στον Alpha, σημείωσε ότι ο Βασίλης Ντινόπουλος, είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και χρόνια τώρα έπασχε από διαβήτη:

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός. Σε ό,τι έκανε ήταν πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», ανέφερε αρχικά ο Αναστάσιος – Οδυσσέας Ντινόπουλος, μιλώντας στον Alpha.

Και πρόσθεσε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν χρόνια και είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο».