Βασίλης Τόπαλος: Για τρίτη φορά στη ΓΑΔΑ ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου

Τόπαλος

Καταθέτει ξανά για τον θάνατο του 16χρονου

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 16χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλου.

Σήμερα, Κυριακή (8/1), ο προπονητής του γυμναστηρίου στην Καλλιθέα, στο οποίο προπονούνταν ο Βασίλης Τόπαλος όταν κατέρρευσε, κλήθηκε για τρίτη φορά στη ΓΑΔΑ.

Τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου παραμένουν πολλά. Το παιδί κατέρρευσε μέσα στο γυμναστήριο που προπονούνταν στις 16 Δεκεμβρίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμάτωμα στο κεφάλι. Έδωσε την μεγάλη μάχη, αλλά ο θάνατος τον νίκησε και έφυγε τελικά από τη ζωή στις 2 Ιανουαρίου.

Την Κυριακή (08.01.2023) ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στην Καλλιθέα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κλήθηκε για τρίτη φορά στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει δεύτερη συμπληρωματική κατάθεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει όχι μόνο τα ονόματα των αθλητών που εκείνη την ημέρα ήταν στο γυμναστήριο, αλλά και τα ονόματα των αθλητών που πέρασαν από το γυμναστήριο από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και την ημέρα που κατέρρευσε ο νεαρός πυγμάχος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στην Καλλιθέα, σε δηλώσεις του στο Live News είχε δεχθεί ερωτήσεις για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα. Είχε υποστηρίξει πως ο Βασίλης Τόπαλος δεν είχε αγωνιστεί με μεγαλύτερο αθλητή. «Κάναμε στόχους, κάναμε κάποιες ταχύτητες και στο τέλος κάναμε κάποια τακτική» είχε δηλώσει Νίκος Γιδάκος.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Τόπαλος: «Άκουσα ένα μπαμ και τον είδα πεσμένο» λέει ο πυγμάχος που βρήκε αναίσθητο τον 16χρονο αθλητή

«Κάποια στιγμή σφύριξα για το time, την ξεκούραση των αθλητών και κάποια στιγμή ο Βασίλης Τόπαλος κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες. Αυτό ακριβώς είδαν εμένα τα μάτια μου» είχε πει ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, μιλώντας στο LiveNews. Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον 16χρονο Βασίλη Τόπαλο να είχε πάει μία μέρα πριν στο γυμναστήριο και να είχε κάνει σκληρή προπόνηση.

Αναφορικά με τον Γεωργιανό αθλητή, ο προπονητής δήλωσε πως δεν έχει τέτοιον αθλητή στο γυμναστήριό του, κάτι που μπορεί να το επιβεβαιώσει και η αθλητική ομοσπονδία. «Αυτός ο Γεωργιανός που λένε και ακούγεται όλη την ώρα, είναι ένα παιδί το οποίο είναι 56 κιλά και έχει 11 αγώνες. Και πέρυσι η Ομοσπονδία δεν τον άφησε να παίξει, επειδή ακριβώς είχε πολύ λίγους αγώνες» είπε χαρακτηριστικά.