Βασίλης Τόπαλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 16χρονο

Θεσσαλονίκη νοσοκομείο

Η αιτία του θανάτου του πρωταθλητή στην πυγμαχία

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης του 16χρονου πρωταθλητή στην πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλου.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, η αιτία του θανάτου του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου είναι βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο νεαρός πυγμάχος, Βασίλης Τόπαλος, είχε βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και αυτό που είναι τώρα υπό διερεύνηση είναι να βρεθεί από που προήλθαν. Θα γίνουν συμπληρωματικές εξετάσεις οι οποίες θα οδηγήσουν τους ειδικούς σε συμπεράσματα.

Τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πυγμάχου ζήτησε από τον αθλητικό εισαγγελέα, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Διαβάστε επίσης: ΕΟΠ: Καθιέρωσε ετήσια υποτροφία Βασίλη Τόπαλου – Το ψήφισμα για τον άτυχο 16χρονο

Ο αθλητικός εισαγγελέας είχε παρέμβει αμέσως μετά τον τραυματισμό του νεαρού πρωταθλητή και όλο αυτό το διάστημα διενεργεί, μέσω της αστυνομίας, προκαταρκτική εξέταση, η οποία , σύμφωνα με πληροφορίες, οδεύει προς την ολοκλήρωση της.

Διαβάστε επίσης  Πέθανε ο Νίκος Μπέσκος, γνωστός πλαστικός χειρουργός της Θεσσαλονίκης

Το μόνο που αναμένεται είναι η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του 16χρονου προκειμένου να επιστραφεί από την αστυνομία στον εισαγγελέα η δικογραφία.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Τόπαλος: Τι λέει το Τζάνειο για τον 16χρονο που πέθανε μετά από τραυματισμό στο κεφάλι

Ο αθλητικός εισαγγελέας θα μελετήσει τα στοιχεία και θα αποφανθεί εάν προκύπτουν ενδείξεις ποινικών ευθυνών σε βάρος προσώπων.