Βέροια: Αναπαράσταση για τον θάνατο του βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα (ΦΩΤΟ)

Βέροια

Η μητέρα θα περιγράψει τα δραματικά γεγονότα

Αναπαράσταση του σκηνικού για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους πραγματοποιείται στο φράγμα του Αλιάκμονα, με την μητέρα να περιγράφει το τραγικό περιστατικό.

Με την αναπαράσταση στο φράγμα του Αλιάκμονα έξω από τη Βέροια, οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα συμπληρώσουν τον φάκελο της υπόθεσης που συντάραξε τη χώρα. Το μόλις 11 μηνών μωρό, βρέθηκε στα παγωμένα νερά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η 29χρονη μητέρα του, που αρνείται την ανθρωποκτονία, προφυλακίστηκε μετά την απολογία της. Η ίδια υποστηρίζει ότι το αγγελούδι μπουσούλησε και έπεσε μέσα στο νερό. Είπε ότι δεν βούτηξε να το σώσει επειδή τα έχασε και επειδή δεν ήξερε κολύμπι.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μπουσούλησε, διέφυγε της προσοχής μου και δυστυχώς έπεσε μέσα στο νερό. Δεν βούτηξα να το σώσω γιατί δεν ξέρω κολύμπι. Φώναξα για βοήθεια αλλά δεν με άκουσε κανείς. Την είχα στα πόδια μου μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ» φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της, η 29χρονη μητέρα.

Διαβάστε επίσης: Βέροια: Η 29χρονη που πέταξε το μωρό της “υποστηρίζει πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση”

Ο δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης, αναφέρει πως, η 29χρονη «είναι ακόμη σε σοκ. Σε όσες κουβέντες έχουμε ανταλλάξει, δείχνει δύσπιστη στην πληροφορία του θανάτου του παιδιού της. Επιμένει και ελπίζει ότι αυτό είναι ζωντανό. Ενώ υπάρχουν στιγμές που το έχει αποδεχθεί και που το έχει αντιληφθεί και το έχει αποδεχθεί, τις τελευταίες ώρες αυτό που επαναλαμβάνει είναι ότι «δεν είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου έχει πεθάνει, δεν μου λέτε την αλήθεια».

Διαβάστε επίσης  Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από πηγάδι στη Δράμα

Στο φράγμα του Αλιάκμονα όπως φαίνεται στις εικόνες του newsit.gr, υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το σημείο. Η 29χρονη αναμένεται να εξηγήσει τα όσα έκανε εκείνο το βράδυ και να περιγράψει από τη δική της οπτική γωνία το μαρτυρικό τέλος του παιδιού της.

Φράγμα Αλιάκμονα αναπαράσταση 11 μηνών βρέφος Βέροια