Βέροια: «Εφυγε δύο μέρες πριν με το βρέφος και μάλλον αποφάσισε να το σκοτώσει στην Αλεξάνδρεια»

Βέροια βρέφος

Όσα είπε στενός συγγενής του πατέρα του μωρού

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Βέροια, όπου 29χρονη άφησε το 11 μηνών βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η μητέρα του, που έχει ομολογήσει ότι άφησε το βρέφος στο φράγμα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βέροιας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (04.01.2023).

Σε βάρος της 29χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μητέρα έδωσε τη δική της εκδοχή για το πώς βρέθηκε το -11 μηνών- βρέφος νεκρό στον Αλιάκμονα.

«Πήγα το μωρό στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να παίξει. Κάποια στιγμή γλίστρησε μόνο του και έπεσε στο νερό. Εγώ δεν ήξερα κολύμπι και δεν βούτηξα. Το άφησα εκεί και έφυγα. Οι δικοί μου δεν ήθελαν το μωρό επειδή ήταν εκτός γάμου. Δεν το αγαπούσε κανείς», δήλωσε στις αρχές, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Στενός συγγενής του πατέρα του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στην Βέροια, ανέφερε στο newsit.gr ότι η 29χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Περιγράφει, επίσης, πώς αντέδρασε ο πατέρας του παιδιού, όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Βέροια: «Δεν φαινόταν ταραγμένη» είπε ο ταξιτζής που παρέλαβε την μητέρα από τον Αλιάκμονα

«Πριν από δύο μέρες έφυγε η μάνα με το βρέφος από το σπίτι χωρίς να το πει στην υπόλοιπη οικογένεια, πήγε και έμεινε σε ένα ξενοδοχείο στην Αλεξάνδρεια και εκεί μάλλον, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί» λέει στο newsit.gr στενός συγγενής του πατέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

«Αρχικά έλεγε ότι το πέταξε αλλού»

«Πήγε και το πέταξε στο φράγμα. Αρχικά έλεγε ότι το πέταξε αλλού. Η κοπέλα είχε ψυχολογικά προβλήματα, όταν έπαιρνε κάποια χάπια, δημιουργούσε προβλήματα. Υπάρχει ιστορικό. Ο συγγενής μου είναι ο πατέρας του παιδιού και αυτός τώρα δεν μπορεί να το πιστέψει. Πήγε στην αστυνομία, αλλά αυτός δεν ήξερε τίποτα. “Θέλω το παιδί” έλεγε στους αστυνομικούς και όταν τον ενημέρωσαν ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό, τρελάθηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο newsit.gr.

Δεν άφηνε τον πατέρα να το δει

Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό περιβάλλον του πατέρα του βρέφους, η μητέρα του -11 μηνών- παιδιού έδιωχνε από το σπίτι τον άνθρωπο με τον οποίο είχαν φέρει στη ζωή το κοριτσάκι και δεν τον άφηνε να το δει.

«Δεν ήταν παντρεμένοι, ο πατέρας του παιδιού ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί, αλλά δεν υπέγραφε η 29χρονη. Είχαν γνωριστεί, πριν δύο χρόνια περίπου, έξω, σε ένα καφέ. Επισκεπτόταν τακτικά το σπίτι για να βλέπει το παιδί, αλλά τον έδιωχναν. Το παιδί τον τελευταίο καιρό δεν το έβλεπε, στις αρχές όμως το έβλεπε πιο συχνά» λέει στο newsit.gr στενός φίλος του πατέρα του παιδιού.