Βέροια: “Μου έλεγε συνέχεια ότι την απειλούσε αυτός στο τηλέφωνο”, λέει η μητέρα της 29χρονης

Βέροια

Το άτυχο κοριτσάκι, αύριο (4/1) θα γινόταν ενός έτους

Για το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την κοινωνία, μιλά η μητέρα της 29χρονης από την Βέροια που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Το άτυχο κοριτσάκι, αύριο ( 4/1/2023) θα γινόταν ενός έτους και στο σπίτι του στο χωρίο Αλεξάνδρειας της Βέροιας, όλοι ετοιμάζονταν για να γιορτάσουν τα πρώτα του γενέθλια. Παράλληλα η μητέρα της γυναίκας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, στρέφει τα βέλη της κατά του άνδρα με τον οποίο έφερε στον κόσμο η κόρη της, το κοριτσάκι.

Δείτε επίσης: Βέροια: “To παιδί μου μπουσούλησε και έπεσε στο νερό, δεν το σκότωσα εγώ”, λέει τώρα η 30χρονη μητέρα

«Πήγε να ψωνίσει και γύρισε, πήγε του πήρε γάλα από το φαρμακείο γιατί δεν έφτανε για το Σαββατοκύριακο. Και αύριο το παιδί θα έκλεινε χρόνο, πήγε του ψώνισε ρούχα του πήρε πράγματα, του πήρα και εγώ και ετοιμαζόμασταν. Μου έλεγε συνέχεια ότι την απειλούσε αυτός στο τηλέφωνο, έλεγε ότι αν δεν το αναγνωρίσω το παιδί, θα στο πάρω», λέει η μητέρα της 29χρονης.

Και προσθέτει: «Το έβριζε το παιδί μου, το χτυπούσε, το χτυπούσε στο κεφάλι. Το εκμεταλλεύτηκε το παιδί μου. Ερχόταν το έβλεπε το παιδί και έφευγε. Τώρα τελευταία είχε 4 εβδομάδες να δει το παιδί του. Όταν είχε πυρετό το πήγαινε ο παππούς του στο νοσοκομείο. Μετά από 4 εβδομάδες ήρθε να δει το παιδί του και η κόρη μου τον έδιωξε».

Η γιαγιά του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, αναφέρει τι της είπε η κόρη της όταν επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί. «Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μου είπε θα το πάω βόλτα. Της είπα να περιμένει να φάει και μου είπε ότι θα το πάει βόλτα πρώτα», λέει η μητέρα της 29χρονης και συμπληρώνει: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό. Όταν γύρισε σπίτι, είδα ότι δεν είχε το μωρό μαζί της, νόμιζα ότι το είχε πάει στον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

Όταν ήρθε την Κυριακή το απόγευμα, την ρώτησα αν το μωρό είναι στον πατέρα. Μου είπε όχι κι ότι εκεί που είναι το μωρό, είναι καλά. Φαντάστηκα τότε ότι κάτι έγινε. Τώρα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου είπε ότι μπουσουλούσε και έπεσε από μόνο του, ότι το άφησε εκεί, μπουσούλησε και έπεσε μέσα, όχι μάνα δεν το πέταξα εγώ, αφού είχαμε τα γενέθλια».

Συνεχίζοντας η μητέρα της 29χρονης αναφέρεται στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα η κόρη της. «Η κόρη μου τώρα δεν είναι καλά. Δεν κατάλαβε τι έκανε, δεν έχει συνειδητοποιήσει τίποτα, μου είπε ότι έπεσε μόνο του μέσα.

Το αγαπούσαμε πάρα πολύ το παιδί», λέει η κ. Παρθένα, ενώ για τα όσα της αφηγούνταν η κόρη της σχετικά με τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της, αναφέρει: «Έλεγε, όπως με πόνεσε θα τον πονέσω, αλλά δεν πήγαινε η ιδέα μου εκεί. Η κόρη μου δεν καταλάβαινε τι έκανε, ακόμα μου λέει “το μωρό είναι σε εσένα ή στον πατέρα του”, της είπα ότι το κηδέψαμε χθες και μου λέει “γιατί σκοτώθηκε;” Δεν κατάλαβε το παιδί μου, ήταν μια κατάρα, ήταν μια άσχημη στιγμή».

Πηγή: newsit.gr