Βέροια: «Πήρα το κινητό, αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι» είπε η 29χρονη μέσα από τα κρατητήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Βέροια

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η 29χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού της, μιλά δημόσια και δίνει τις δικές της εξηγήσεις για την υπόθεση της Βέροιας.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, γιατί είχε ωραία μέρα. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω για λίγο, πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι», λέει στον Άγγελο Λαμπίδη η 29χρονη και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Μετά δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πάρα πολύ την κόρη μου».

Δείτε επίσης: Βέροια: “Εδώ και 14 χρόνια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα”, είπε απαρηγόρητος ο παππούς της 30χρονης

Ακούστε τι είπε η 29χρονη στο newsit.gr:

Η 29χρονη μετά την προθεσμία που πήρε από εισαγγελέα κι ανακριτή, αύριο Τετάρτη (04.01.2023) στις 11:00 το πρωί θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας προκειμένου να απολογηθεί. Για ακόμα μια φορά αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ η υπερασπιστική της τακτική θα κινηθεί ότι όσα συνέβησαν ήταν ένα ατύχημα. Ωστόσο ακόμα δεν έχει απαντήσει γιατί ενώ το κοριτσάκι έπεσε μόνο του μέσα στα νερά, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια, δεν έσπευσε να ζητήσει βοήθεια και να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Βέροια: «Η συμπεριφορά της μου φάνηκε κανονική»

Αντιθέτως επιβιβάστηκε σε ένα ταξί κι έφυγε από το φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Μάλιστα ο οδηγός του ταξί μιλώντας χθες (σ.σ. 02.01.2023) στο newsit.gr είχε αναφέρει: «Πήγα την πήρα και μου είπε να την πάω στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Πληρώθηκα το κόμιστρο και έφυγα» προσθέτει, μιλώντας για την σοκαριστική υπόθεση στην Βέροια. Δεν φαινόταν ταραγμένη, δεν την ρώτησα τίποτα, ούτε η ίδια ανέφερε κάτι στη διαδρομή. Η συμπεριφορά της μου φάνηκε κανονική. Την παρέλαβα από τον κεντρικό δρόμο, πριν τη γέφυρα».

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι στο χωριό Σταυρός της Ημαθίας παρακολουθούν άναυδοι τις εξελίξεις. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έχουν συμβεί στη μικρή τους κοινωνία, ενώ ο πατέρας του παιδιού που μένει σε διπλανό χωρίο ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ.

Πηγή: newsit.gr