Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που τραυματίζεται ο 22χρονος που βούτηξε για τον Σταυρό

τραυματισμός Θεοφάνεια 22χρονος Φθιώτιδα

Η στάθμη του νερού δεν ήταν πάνω από μισό μέτρο

Στη δημοσιότητα το βίντεο από το σοβαρό τραυματισμό του 22χρονου που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγιασμού των υδάτων στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.

Ο νεαρός, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει για τον σταυρό από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία Θεολόγου. Στο σημείο που έπεσε, όπως δείχνει και το βίντεο του STar Κεντρικής Ελλάδας, η στάθμη του νερού δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και με τη βουτιά που έκανε, χτύπησε.

Στο υλικό φαίνεται ένας από όσους βούτηξαν για να πιάσουν τον σταυρό, να σηκώνεται πιο αργά από τους υπολοίπους, καθώς φαίνεται να χτύπησε. Ωστόσο, πηγαίνει προς το σημείο που βρίσκονταν και οι υπόλοιποι, με τους παρευρισκόμενους να μην καταλαβαίνουν από την πρώτη στιγμή ότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή αγιασμού των υδάτων, ο νεαρός βγήκε στην παραλία Θεολόγου και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport, το ασθενοφόρο μετέφερε τον νεαρό στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και αμέσως κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη Φθιώτιδα:

Διαβάστε επίσης  Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη