Βίντεο ντοκουμέντο από τη βομβιστική επίθεση έξω από το υπουργείο Εργασίας

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης της βόμβας σήμερα το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται ο δυνατός ήχος από την έκρηξη της βόμβας, που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από το υπουργείο Εργασίας και έχει σημάνει συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική.

Το βίντεο είναι από εσωτερική κάμερα ασφαλείας σε περίπτερο, όπου έχει καταγράψει τη στιγμή του «χτυπήματος».




Σημειώνεται πως από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια στο υπουργείο Εργασίας και προκλήθηκαν ζημιές στα γύρω κτήρια.

Από την πλευρά τους, οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής «βλέπουν» νέα γενιά στο «αντάρτικο πόλης» πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας. Εκτιμούν ότι η νέα οργάνωση με την προσθήκη του επιθέτου «ταξική» αποτελείται από το παλιό «διευθυντήριο» με τη στρατολόγηση νέων μελών που αποτελούν τον επιχειρησιακό βραχίονα.

Βλέπουν δε ως εξαιρετικά πιθανό η οργάνωση που ανέλαβε την επίθεση στα ΜΑΤ, η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη», και η σημερινή να αποτελείται από τα ίδια άτομα που χρησιμοποιούν διαφορετικό όνομα, θέλοντας έτσι να δείξουν ότι το αντάρτικο της πόλης επέστρεψε πάλι στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Σήμερα (03-02-2024) και ώρα 00:48 το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την Εφημερίδα των Συντακτών ότι είχαν δεχθεί τηλεφώνημα σχετικά με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Υπουργείο Εργασίας, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά.

Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, πραγματοποιώντας εκτροπή της κυκλοφορίας.

Ο μηχανισμός εξερράγη την 01.29 ώρα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β)».

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτό: EUROKINISSI

Exit mobile version
%%footer%%