Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 15χρονης μαθήτριας που πήγαινε στο σχολείο

Η 15χρονη μαθήτρια την οποία παρέσυρε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Βούλα Αττικής νοσηλεύεται το νοσοκομείο «Παίδων».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από ιατρικές πηγές, το παιδί έχει τραυματιστεί στο κεφάλι ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δείξει για την κατάσταση της υγείας της η αξονική τομογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία η κοπέλα έχει σπάσει το χέρι της και το πόδι της.

Δείτε επίσης: Τροχαίο με παράσυρση 15χρονης στη Βούλα: «Την πέταξε δύο μέτρα ψηλά» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Όλα συνέβησαν, λίγο μετά τις 8 το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Αγίου Ιωάννου στη Βούλα, η 15χρονη μαθήτρια την ώρα που περνούσε από το σημείο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο παραβίασε κόκκινο σηματοδότη. Η οδηγός του αυτοκινήτου – που μάλιστα είχε μέσα και τα ανήλικα παιδιά της- λίγα μέτρα πιο κάτω ακινητοποίησε το αμάξι και γύρισε πίσω σε κατάσταση σοκ και η ίδια.

Σε βίντεο που εξασφάλισε η τηλεόραση του OPEN, φαίνεται η στιγμή που η 15χρονη μαθήτρια παρασύρεται από το διερχόμενο αμάξι, ενώ λίγα λεπτά μετά περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν το αιμόφυρτο κορίτσι.

Διαβάστε επίσης  Ξύλο στη Βουλή: Ανεξάρτητος βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε σε βουλευτή της Ελ. Λύσης (ΦΩΤΟ)

Πηγή: ethnos.gr

Φωτογραφία αρχείου