Βίντεο ντοκουμέντο με τον ντελιβερά στο Γαλάτσι που τον πυροβόλησαν

Νάουσα Πάτρα Αστυνομία Γλυκά Νερά βιασμό Θεσσαλονίκη Σέρρες

Συνελήφθη ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης

Γαλάτσι: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 42χρονος, ο οποίος το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 είχε ανοίξει πυρ κατά ντελιβερά στο Γαλάτσι.

Ο 42χρονος που κατάγεται από την Αλβανία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου. Ένας διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή, με τον διανομέα να επιστρέφει στο κατάστημα.

Ο 42χρονος από κοινού με έτερο δράστη μετέβησαν στο κατάστημα σε κεντρικό δρόμο του Γαλατσίου, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα. Κάποια στιγμή ο δράστης χαστούκισε τον ντελιβερά και αποχώρησε από το κατάστημα. Ο νεαρός διανομέας τον ακολούθησε για να τον ρωτήσει γιατί τον χαστούκισε, με τον 42χρονο να πυροβολεί προς το μέρος του διανομέα, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Καταστηματάρχης "τσάκωσε" διαρρήκτη που μπήκε από τον φωταγωγό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *