Βόλος: Γυναίκα για να εκδικηθεί τον πρώην της δημιούργησε 76 ψεύτικα προφίλ στο instagram

Μία 38χρονη που δεν άντεξε την απόρριψη από τον πρώην σύντροφό της, δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς για να τον εκδικηθεί.

Συγκεκριμένα δημιούργησε μετά τον χωρισμό τους 76 ψεύτικα προφίλ στο instagram με το όνομα και τις φωτογραφίες του και πότε ο νεαρός άντρας εμφανιζόταν να ζητάει συντρόφους επί πληρωμή, πότε δήλωνε διατεθειμένος να προσφέρει ο ίδιος σεξουαλικές υπηρεσίες επί πληρωμή, πότε έγραφε συκοφαντίες για άλλα πρόσωπα και φίλους του, με την νοσηρή αυτή κατάσταση να συνεχίζεται επί ένα χρόνο.

Όλα ξεκίνησαν το 2020 και το θύμα δεν ήθελε να κινηθεί εναντίον της γιατί είναι στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και φοβόταν το σκάνδαλο, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο διασυρμός του ήταν καθημερινός από πολλά ψεύτικα προφίλ.

Η 38χρονη για να εκδικηθεί είχε δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς και για δυο ακόμη γυναίκες, που είχε υποψιαστεί ότι σχετίζονταν με τον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης  Κολωνός: Στις 8 Ιανουαρίου η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης 

Σε βάρος μιας 27χρονης είχε δημιουργήσει 50 ψεύτικους λογαριασμούς με το όνομά της , μέσω των οποίων η νεαρή γυναίκα εμφανιζόταν ως συνοδός πολυτελείας, ενώ σε βάρος μιας 34χρονης είχε δημιουργήσει 6 λογαριασμούς , με το ίδιο περιεχόμενο.

Χθες καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 4χρονια χωρίς αναστολή και η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πηγή: gegonota.news