Βόλος: Ληστής τραβούσε γυναίκα από το λουρί της τσάντας της

Θεσσαλονίκη Ανδραβίδα ληστεία

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα στο Βόλο, όταν ληστής την τραβούσε από το λουρί της τσάντας της στην προσπάθεια του να της την αφαιρέσει.

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 29χρονος δράστης της ληστείας το απόγευμα της Τετάρτης (22/6) σε βάρος καθαρίστριας, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ληστρικής κλοπής, σωματικής βλάβης από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, όπως και κλοπών κατ’ εξακολούθηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, απ’ όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε κρατείται. Ο δράστης φέρεται να έσερνε την καθαρίστρια με το λουρί της τσάντας της, την οποία το θύμα προσπαθούσε να την κρατήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ο φάκελος της δικογραφίας του 29χρονου θα συμπληρωθεί και από την την ιατρική γνωμάτευση των νοσοκομειακών γιατρών.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

Εν τω μεταξύ ο 29χρονος δράστης εξέφρασε την επιθυμία να ενταχθεί σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ και να μην πάει φυλακή, ενώ για τις πράξεις του είπε δεν τραυμάτισε την καθαρίστρια και ότι βρέθηκε στο κτίριο για να βρει την κοπέλα του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είδε τις δυο τσάντες σε ένα γραφείο, μπήκε μέσα τις πήρε και έφυγε και ότι λίγο αργότερα αντιλήφθηκε ότι κάποιος τον κυνηγούσε, χωρίς να καταλάβει γιατί και ότι εν τέλει πέταξε τις τσάντες και έφυγε. Αναφορικά με την κλοπή της τηλεόρασης από το σπίτι της θείας του, υποστήριξε ότι ήταν δική του και ότι εκείνος την είχε πληρώσει με δόσεις.

Να σημειωθεί ότι η κλοπή και η ληστεία συνέβησαν λίγη ώρα αφότου είχε αποχωρήσει με την μητέρα του από τα δικαστήρια του Βόλου, μετά από δίκη που αναβλήθηκε και η οποία αφορούσε στην κλοπή δυο γυναικείων τσαντών το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουνίου.