Βόλoς: Πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο ο πατριός του 39χρονου που σκότωσε την νονά του

Βέροια Καβάλα θάνατος Κιλκίς Ζορμπάς

Το έπαθε την μέρα που αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε χθες (13/11) στην κλινική, όπου νοσηλευόταν, ο πατριός του 39χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του.

Βόλος: Ο 54χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο την ημέρα που αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα. Η οικογένεια μέσα σε λίγες ημέρες δέχεται νέο ισχυρό πλήγμα.

Ο 54χρονος ήταν πολύ γνωστός επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών και του εμπορίου αγροτικών προϊόντων. Ήταν παντρεμένος σχεδόν 12 χρόνια με τη μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της άτυχης 75χρονης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπεραγαπούσε τα παιδιά της συζύγου του, σα να ήταν δικά του.

Όταν την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα, ο 54χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Η οικογένεια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να είχε επικοινωνήσει με τον πατριό του, ο οποίος στο άκουσμα των όσων πιθανά αποκάλυψε, δεν άντεξε. Είναι όμως κάτι που, όπως χαρακτηριστικά λένε, δεν θα μάθουν ποτέ, καθώς το πήρε μαζί του.

Όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, που σε χρονικό διάστημα μιας και πλέον εβδομάδας δέχεται νέο ισχυρό πλήγμα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα (14/11) Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *