Βόλος: Στην φυλακή ο 28χρονος που χτυπούσε την σύζυγο και το μωρό τους

φυλακή φυλακές

Δεν τους επέτρεπε να βγουν από το σπίτι

Στην φυλακή θα οδηγηθεί ο ο 28χρονος που κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το τρίχρονο παιδάκι τους, στις Αλυκές στον Βόλο.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη (26/9) με τα gegonotanews ενώπιον του Ανακριτή και αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο της Λάρισας, μετά από δυο μήνες περίπου.

Αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει η ΕΡΤ δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, ισούται με βαριά σωματική βλάβη.

Το δράμα που ζούσαν η μητέρα και το παιδί τελείωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν γείτονες που άκουσαν τις φωνές της γυναίκας την οποία έδερνε ο άνδρας της κάλεσαν την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης  Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Στην φυλακή ο 71χρονος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ βρήκαν έντρομη και μέσα στα αίματα τη γυναίκα να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μία γωνιά του σπιτιού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο.

Σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.