Βόλος: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε “πόλεμο” με καρέκλες μέσα σε κατάστημα

αστυνομία αστυνομικός Θεσσαλονίκη

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους

Βόλος: Λίγο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί επισκέφτηκαν μαγαζί στο Βόλο για να κάνουν έλεγχο, γεγονός που οδήγησε σε καρεκλοπόλεμο και στο να τραυματιστεί ο ένας αστυνομικός.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο καφέ – μπαρ για να διενεργήσουν έλεγχο, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού το αρνήθηκε και άλλοι δυο που βρίσκονταν σαν πελάτες στο μαγαζί έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, εξύβρισαν, απείλησαν και έριξαν τραπεζοκαθίσματα εναντίον των αστυνομικών της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας αστυνομικός.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απείθειας, της απειλής, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της σωματικής βλάβης.

Αφού πέρασαν το βράδυ τους στο κρατητήριο, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Βόλου. Στον χώρο των δικαστηρίων είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι τους από τη συνοικία των Ρομά στο Αλιβέρι, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Διαβάστε επίσης  Τρόμος για 13χρονο - Τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον χτύπησαν

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά των δύο που επιτέθηκαν με καρέκλες και τραυμάτισαν τον αστυνομικό για τα εξής αδικήματα: άσκηση βίας κατά δημοσίων οργάνων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, ενώ ο ιδιοκτήτης του καφενείου διώκεται για το αδίκημα της απείθειας κατά της Αρχής.

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 29 Σεπτεμβρίου του 2021.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *