Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα ο 20χρονος ντελιβεράς για τον οποίο δεν έβρισκαν ΜΕΘ την πρώτη νύχτα

Νόσος Καβασάκι δωμάτια νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θρόμβωση Κορονοϊός νοσοκομεία

Αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη

Σοκ είχε προκαλέσει στον Βόλο το ατύχημα που είχε 20χρονος ντελιβεράς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και δεν υπήρχε διαθέσιμη ΜΕΘ για να τον βάλουν. Χθες όμως ο νεαρός ξύπνησε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν και χαμογέλασε ξανά στους γονείς του.

Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το Νοσοκομείο Βόλου για τον 20χρονο ντελιβερά, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Μαγνήτων στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος μόλις χθες (02/12) ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει, καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αμέσως διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Αχιλλοπουλείου”.

Ο νεαρός άνδρας αρχίζει να έχει επαφή με το περιβάλλον και να αντικρίζει τους γονείς του, να τους χαμογελάει και να κουνάει τα χέρια του και τα πόδια του, αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει, καθώς θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος μέχρι οι γιατροί να σιγουρευτούν ότι όλα βαίνουν καλώς. Το σημαντικό όμως είναι ότι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, πράγμα που κάνει το ιατρικό προσωπικό αισιόδοξο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση ανήλικος ποδηλάτης μετά από παράσυρση

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και πέρασε την πρώτη νύχτα εκτός εντατικής αφού δεν υπήρχε ελεύθερη θέση.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *