Βούλα Πατουλίδου: “Πρέπει να έχεις επιμονή, πίστη σε αυτό που κάνεις και υπομονή”

Βούλα Πατουλίδου στην εκδήλωση της ΠΟΕ για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Αποκάλυψε ότι την ημέρα του τελικού, αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού

H Βούλα Πατουλίδου, τριάντα χρόνια μετά την ανεπανάληπτη και θριαμβευτική επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, ξετύλιξε με τρόπο συγκλονιστικό το κουβάρι των αναμνήσεων της στη ραδιοφωνική εκπομπή «Real Sports» μιλώντας στους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη.

Μεταξύ άλλων η Βούλα Πατουλίδου αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίες της κι έδωσε συμβουλές στους νεότερους αθλητές κι αθλήτριες.

«Πρέπει να έχεις επιμονή, πίστη σε αυτό που κάνεις και υπομονή» δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, τονίζοντας ότι την ημέρα του τελικού, αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο το είχε από τον προκριματικό.

«Σε αυτές τις διοργανώσεις το πιο σημαντικό είναι να μπορέσεις να περάσεις από τον προκριματικό στον 2ο γύρο. Εκεί είχα πολύ άγχος» δήλωσε. Παράλληλα στάθηκε στην συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια που έχει από τον σύζυγο της, τον Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη, πρωταθλητή της Άρσης Βαρών.

Διαβάστε επίσης  Στην Θεσσαλονίκη σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα

Αποκάλυψε την στήριξη που είχε από τον ψυχολόγο Δημήτρη Κουντούρη τις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης, κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη την εποχή να υπάρχει βοήθεια στους αθλητές και σε αυτό το επίπεδο.