Βράχος καταπλάκωσε οροφή ξενοδοχείου – Μία νεκρή γυναίκα και ένα παιδί τραυματισμένο

Θεσσαλονίκη Λιβαδειά

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής με 50 άνδρες

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγία Φωτιά, όταν μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένα παιδί τραυματίστηκε.

Ειδικότερα, το θλιβερό περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν πετρώματα από βραχώδη λόφο στην περιοχή υποχώρησαν και κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στην οροφή ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, πετρώματα μαζί με άλλα φερτά υλικά έπεσαν με ορμή στην οροφή και την γκρέμισαν, καταπλακώνοντας έτσι τη γυναίκα και το περίπου 10 ετών παιδί που διέμεναν στο δωμάτιο.

Ύστερα από πυρετώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών απεγκλωβίστηκε το παιδί -περίπου στις 2.00- και μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν τραυματισμό στα άκρα του.

Η γυναίκα που παρέμενε αγνοούμενη επί αρκετές ώρες, εντοπίστηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις τις γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκλονίζει η αδελφή του αστυνομικού - «Καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο κατά πληροφορίες είχε ήδη χάσει τον σφυγμό της.

Συνολικά κινητοποιήθηκαν 50 πυροσβέστες από διάφορες υπηρεσίες της Κρήτης, στο έργο συνέδραμαν και πυροσβέστες από την 3η ΕΜΑΚ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια μετέβαιναν όλο και περισσότερες δυνάμεις στο σημείο. Παρόντες στο σημείο ήταν ΕΚΑΒ και Αστυνομία.