Βρέθηκε ο 13χρονος που είχε εξαφανιστεί από τον Αλιμο

Αίσιο τέλος είχε η η περιπέτεια του Αλέξανδρου Δ., 13 ετών, που είχε εξαφανιστεί στις 19 Νοεμβρίου από την περιοχή του Αλίμου.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, που χθες είχε σημάνει συναγερμό, το παιδί βρέθηκε στην περιοχή του Κορυδαλλού και είναι καλά στην υγεία του.

H ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Η περιπέτεια του Αλέξανδρου Δ., 13 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Αλέξανδρος Δ. βρέθηκε στην περιοχή του Κορυδαλλού και είναι καλά στην υγεία του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Αλέξανδρο Δ. και στους ανθρώπους που τον στηρίζουν, για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης
Συναγερμός για την εξαφάνιση 8χρονης στην Κυψέλη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.