Βρέθηκε προφυλακτικό στο στομάχι σκύλου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα βιασμού

σκύλος εγκατάλειψη κακοποίηση ασιτία

Ενταλμα σύλληψης για την κηδεμόνα

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε με έναν σκύλο όπου στο στομάχι του βρήκαν προφυλακτικό.

Πιο συγκεκριμένα, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο σκύλος να έπεσε θύμα κτηνοβασίας, έπειτα από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο τετράποδο, σε κτηνιατρείο στη Χαλκίδα και αποκάλυψε προφυλακτικό στο στομάχι του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, η κηδεμόνας ενός σκύλου επισκέφθηκε κτηνιατρείο στον Ωρωπό και κατά τη διάρκεια της εξέτασης υπερήχου στον σκύλο, διαπιστώθηκε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Έπειτα η κηδεμόνας του ζώου το μετέφερε σε πιο εξειδικευμένο κτηνιατρείο στη Χαλκίδα όπου του υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα που εντοπίστηκε. Ωστόσο, στο στομάχι του σκύλου βρέθηκαν υπολείμματα προφυλακτικού, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το ζώο είχε πέσει θύμα κτηνοβασίας.

Διαβάστε επίσης  Σοκ στον Κολωνό: 20χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της από 18 άνδρες

Άμεσα για την περίπτωση ενημερώθηκε το ΑΤ Χαλκίδας. Ακολούθως, αναφέρει η ίδια πηγή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου η κηδεμόνας.

Σύμφωνα με την νομοθεσία για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.